Cantităţi: 1 kg de carne de porc, 150 g slănină, 1 căpăţână de usturoi, 30 g sare, 1/2 linguriţă piper, 1 vârf de cuţit mirodenii pentru cârnaţi, intestine de porc.
Se trec de două-trei ori prin maşina de tocat carne grasă de la gâtul porcului, pulpă şi muşchi în părţi egale. Se adaugă bucăţile mici de slănină tocată, usturoi pisat, sare, piper, mirodenii. Se frământă totul bine, adăugând şi puţină zeamă de carne.
Se ataşează la maşina de tocat tubul special pentru umplut cârnaţi. Intestinele, bine curăţate şi spălate, se umplu cu compoziţia încet şi nu prea îndesat, ca să nu se spargă.
Cârnaţii se servesc proaspeţi, prăjiţi în untură, dar se pot de asemenea zvânta şi afuma.
- Christmas (47)
- Craciun (47)
- Sarbatori de iarna (46)
- Colinde (24)
- Traditii (16)
- Obiceiuri (13)
- X-mas (11)
- Santa Claus (6)
- Versuri colinde (6)
- Retete de Craciun (5)
- Imagini de Craciun (3)
- Mos Craciun (3)
- Urari de Craciun (3)
- Mesaje de Craciun (2)
- Avatare (1)
- Bancuri (1)
- Bradul de Craciun (1)
- Craiova (1)
- Gif-uri de Craciun (1)
- Mos Nicolae (1)
- Peisaje de iarna (1)
- Povesti de Craciun (1)
- Versuri (1)
Noutati
-
▼
2008
(48)
-
▼
decembrie
(18)
- Urari de Craciun
- Mesaje de Craciun pentru persoana iubita
- Poze cu brazii si figurinele din Craiova
- Imagini de Craciun animate ( Gif-uri)
- Imagini de Craciun
- Urari de Craciun
- Cârnaţi de porc
- Vin fiert cu mirodenii
- Steaua sus rasare
- Sus la poarta Raiului
- Jingle bells
- Florile dalbe
- Astazi S-a nascut Hristos
- O brad frumos
- Have yourself a Merry Christmas - Luther Vandross
- Craciun de poveste
- Deschide usa crestine!
- Straja-Noiembrie 2008
-
▼
decembrie
(18)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu